AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül elbise giymek

Kahve falında tül elbise giymek

Kahve falında tül elbise giymek hastalıkların şifa bulacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, malın bereketinin artmasına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine işaret eder.

Kahve falında tül elbise giymek gördüyseniz:

  • İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Kahve falında siyah tül elbise giymek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalet eder.

Kahve falında tül elbise giymek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı tül elbise görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında mavi tül elbise görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir