AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüllü elbise görmek

Kahve falında tüllü elbise görmek

Kahve falında tüllü elbise görmek çok büyük hayır duaları alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında tüllü elbise gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Kahve falında mavi tül elbise görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüllü elbise görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tül elbise giymek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek garanti olacak makama oturacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında tülden elbise görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında siyah tül elbise giymek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ne yapacağına alamet eder.

Kahve falında tül elbise görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir