AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül elbise giymek

Kahve falında beyaz tül elbise giymek

Kahve falında beyaz tül elbise giymek sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, bereketinin artacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkiler zorlanıyor veya yüksek teknoloji kullanılan araçlarda sorun yaşanabilir.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül elbise giymek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tül elbise giymek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül etek giymek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir