AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tır görmek

Kahve falında beyaz tır görmek

Kahve falında beyaz tır görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tır gördüyseniz:

  • Ortak kazançların ön planda olacağı bir devredesiniz.

Kahve falında beyaz tır görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tır sürmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında tır kazası yapmak sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oyuncak tır görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında tır kazası görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tır kasası görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yavru kedi tırmalaması görmek çok iyi mevkilere geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine inanılır.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir