AnaSayfa / Genel / Kahve falında oyuncak tır görmek

Kahve falında oyuncak tır görmek

Kahve falında oyuncak tır görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak tır gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında oyuncak tır görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eşya yüklü tır görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tır lastiği görmek maddi gücünün azalacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında tırın altında kalmak bazı engellerle karşılaşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına yorulur.

Kahve falında tır sahibi olmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı tır görmek maddi sorumluluklarının artacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tır devirmek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı tır görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir