AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tır sürmek

Kahve falında beyaz tır sürmek

Kahve falında beyaz tır sürmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tır sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda belirsizlikler veya sis perdesi dikkatinizi çekebilir.

Kahve falında beyaz tır sürmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine yorulur.

Kahve falında tır sürmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yüklü tır sürmek ayrılanların birleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında tır kamyon sürmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tır görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında tır kullanmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tırmalanmış yüz görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, ihanete uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun tır görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir