AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla terlik görmek

Kahve falında birden fazla terlik görmek

Kahve falında birden fazla terlik görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla terlik gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında birden fazla terlik görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ünlü görmek sorunlarının azalacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla balık görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok büyük kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla erkek çocuğu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Kahve falında bir kişiyi birden fazla görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla hamile kadın görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla elbise görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir