AnaSayfa / Genel / Kahve falında plastik terlik görmek

Kahve falında plastik terlik görmek

Kahve falında plastik terlik görmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında plastik terlik gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında plastik terlik görmek büyük savaşların yaşanacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik bıçak görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında plastik süzgeç görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına işarettir.

Kahve falında plastik kürek görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında plastik ördek görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında plastik gül görmek saygısını toplayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında plastik bidon görmek kazancında da artış meydana geleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında plastik kova görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir