AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz terlik vermek

Kahve falında beyaz terlik vermek

Kahve falında beyaz terlik vermek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iflas edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarını aşacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Kahve falında beyaz terlik vermek gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Kahve falında beyaz topuklu terlik giymek çok büyük insanlar arasına gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz terlik vermek işten yana kısmetinin kapanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz terlik görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk terlik görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu terlik görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz terlik kaybetmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış terlik görmek büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak terlik görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir