AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavus kuşu gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşu görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında tavus kuşunun kuyruğunu görmek yardımının olacağına, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir