AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tavus kuşu görmek

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hoş olaylar yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi tavus kuşu gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek verimliliğinin de artacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu kuyruğu görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir