AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tavus kuşu görmek

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, planların tutmayacağına, malına gelecek zarara, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah tavus kuşu gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Kahve falında siyah tavus kuşu görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavus kuşu tüyü görmek sorunlarını unutacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan tavus kuşu görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, aç kalacağına işarettir.

Kahve falında tavus kuşu öldürmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir