AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, borçların sonlandırılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Kahve falında tavus kuşunu uçarken görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavus kuşu görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında tavus kuşu yavrusu görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi tavus kuşu görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tavus kuşu görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tavus kuşunun tüyünü görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavus kuşu yumurtası görmek güllük gülistanlık olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında evde tavus kuşu görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir