AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tava görmek

Kahve falında beyaz tava görmek

Kahve falında beyaz tava görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tava gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında beyaz tava görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine delalettir.

Kahve falında tavada yumurta yediğini görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında tava yıkamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında teflon tava görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında tava ekmeği görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta görmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, dertleri biteceğine alamet eder.

Kahve falında yeni tava görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tava hediye etmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir