AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava hediye etmek

Kahve falında tava hediye etmek

Kahve falında tava hediye etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında tava hediye etmek gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tava hediye etmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tava hediye almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına işarettir.

Kahve falında tavada yemek pişirmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Kahve falında yanmış tava görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında alüminyum tava görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tavada ekmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara tava görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık tava görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir