AnaSayfa / Genel / Kahve falında tava yıkamak

Kahve falında tava yıkamak

Kahve falında tava yıkamak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tava yıkamak gördüyseniz:

  • Fazla iyimserliği gerçekçiliğe tercih etmemekte fayda var.

Kahve falında tava yıkamak borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hem de zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada hamur kızartmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavada yağ eritmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada yumurta yapmak sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işarettir.

Kahve falında büyük tava görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında teflon tava görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında tavada et pişirmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Kahve falında tavada yumurta pişirmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir