AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci taşlı yüzük takmak

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, aradığı çareleri bulacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına inanılır.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Kahve falında inci taşlı yüzük takmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, yüzün güleceğine işaret eder.

Kahve falında inci yüzük takmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inci taşlı altın yüzük görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağına taşlı yüzük takmak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmağa taşlı yüzük takmak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında taşsız yüzük takmak inancından sapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak dost ve akrabaların şaşırtılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir