AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, terfi edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük takmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak makamının sürekli yükseleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, toplumda yükseleceğine inanılır.

Kahve falında taşlı altın yüzük takmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir