AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pembe taşlı yüzük takmak büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında tek taşlı yüzük takmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı taşlı yüzük takmak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine rivayet eder.

Kahve falında taşı düşmüş yüzük takmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli taşlı yüzük takmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı yüzük takmak ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parmağına tek taş yüzük takmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir