AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek

Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek

Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek rahatsızlık duyulacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz taş üzerinde yürümek kendisine bir çiftlik evi alacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına yorulur.

Kahve falında taşlı yolda yürümek onu borçtan kurtaracağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taşlar üzerinde yürümek isteklerinin erteleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Kahve falında taşın üstünde yürümek düşmana karşı mahcup olmayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında taşta yürümek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında taşların üstünde yürümek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir