Kahve falında taşta yürümek

Kahve falında taşta yürümek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, zarara uğrayacağına, yeni bir ortama gireceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Kahve falında taşta yürümek gördüyseniz:

  • Bir seyahat, eğitim, seminer, kur ya da konferans yeni olanakları ya da seçenekleri önünüze getirebilir.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında taşların üstünde yürümek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında taş köprüde yürümek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında taşlık yolda yürümek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine tabir olunur.

Kahve falında taşta yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Kahve falında taş üzerinde yürümek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı yolda yürümek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, durgun giden işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, nimetin çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir