AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yollarda yürümek

Kahve falında taşlı yollarda yürümek

Kahve falında taşlı yollarda yürümek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, zenginliğinin artacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size söylediklerini yapmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında gece yol yürümek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun yol yürümek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yol yürüdüğünü görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, ele geçecek haram mal ve paraya işarettir.

Kahve falında çamurlu yol yürümek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun bir yol yürümek işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun yol yürüdüğünü görmek bilgi sahibi olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yol yürümek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir