Kahve falında taşlar üzerinde yürümek

Kahve falında taşlar üzerinde yürümek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlar üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında taşlı yollarda yürümek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında taşların üstünde yürümek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Kahve falında taşların üzerinde yürümek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında taşlar üzerinde yürümek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, bunun için her gün şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında çakıl taşı üzerinde yürümek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında taşlı yolda yürümek şifa göreceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında taşta yürümek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taş üzerinde yürümek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir