AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz takke görmek

Kahve falında beyaz takke görmek

Kahve falında beyaz takke görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz takke gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında beyaz takke görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz takke takmak konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi takke görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında yeşil takke takmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında takke takan birini görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi takke görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dantel takke görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir