AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi takke görmek

Kahve falında kahverengi takke görmek

Kahve falında kahverengi takke görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, geçiminin zorlaşacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi takke gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptığı değişiklikler nedeniyle siz zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kahverengi takke görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil takke giymek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz takkesi görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kazancının ilk önce azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi takke görmek çok büyük borçlar alacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takke takan birini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, fal sahibinin muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında hacı takkesi görmek fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dantel takke görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil takke görmek malların artacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir