AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz takke takmak

Kahve falında beyaz takke takmak

Kahve falında beyaz takke takmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kazançların artacağına, özlem gidereceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz takke takmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için sizi kullanan kişilere boyun eğmemelisiniz.

Kahve falında beyaz takke takmak kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz takkesi takmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başına takke takmak emeklerinin yarıda kalacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil takke takmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz takke görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah takke görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında hacı takkesi görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir