AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi takke görmek

Kahve falında mavi takke görmek

Kahve falında mavi takke görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işarettir.

Kahve falında mavi takke gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Kahve falında mavi takke görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz takkesi görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başına takke takmak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında dantel takke görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi takke görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil takke görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz takkesi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, zorluklarının biteceğine işarettir.

Kahve falında siyah takke görmek problemlere çözüm bulunacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir