AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil takke takmak

Kahve falında yeşil takke takmak

Kahve falında yeşil takke takmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, erken evlilik yapacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil takke takmak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Kahve falında yeşil takke takmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına takke takmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz takke takmak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaz takkesi takmak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil takke giymek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil takke görmek yüksek moralli olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı takke görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, büyüleyeceğine delalettir.

Kahve falında hacı takkesi görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir