AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tabanca görmek

Kahve falında beyaz tabanca görmek

Kahve falında beyaz tabanca görmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, itibarını geri kazanacağına, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tabanca gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz tabanca görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Kahve falında elinde tabanca almak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cebinde tabanca görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasında tabanca görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Kahve falında tabancayı kaybetmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini tabancayla öldürmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabancayla köpek öldürmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla karnından vurulmak sabit geliri olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir