AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah susam görmek

Kahve falında siyah susam görmek

Kahve falında siyah susam görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, dinde olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında siyah susam gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında siyah susam görmek iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde susam görmek uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalettir.

Kahve falında susamlı simit almak yeni fırsatlar elde edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında kavrulmuş susam yemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında susamlı ekmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında susam ekmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında susamlı ekmek yemek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzde susam görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir