AnaSayfa / Genel / Kahve falında şemsiyeyle gezmek

Kahve falında şemsiyeyle gezmek

Kahve falında şemsiyeyle gezmek çaresizliğinin büyüyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, işlerini yoluna sokacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize inanılır.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek gördüyseniz:

  • Stresli ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında şemsiyeyle gezmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hediye şemsiye almak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin şemsiye verdiğini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü şemsiye görmek ödeme güçlü çekeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Kahve falında şemsiyenin ters döndüğünü görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında şemsiye görmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında şemsiye tutmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında şemsiye kırıldığını görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir