Kahve falında beyaz şarap görmek

Kahve falında beyaz şarap görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz şarap gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında beyaz şarap içtiğini görmek ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şarap görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz şarap içmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarap içip tükürmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kazancının iki kat artacağına işarettir.

Kahve falında kadehte kırmızı şarap görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulur.

Kahve falında kadehle şarap içmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gül şarabı içmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top