AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şarap içmek

Kahve falında beyaz şarap içmek

Kahve falında beyaz şarap içmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ticaretin açılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şarap içmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz şarap içmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm şarabı içmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cennet şarabı içmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, amacına ulaşabileceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle kırmızı şarap içmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken şarap içmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı tatlı şarap içmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir