AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül şarabı içmek

Kahve falında gül şarabı içmek

Kahve falında gül şarabı içmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında gül şarabı içmek gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında gül şarabı içmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tatlı şarap içmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Kahve falında tatlı beyaz şarap içmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle kırmızı şarap içmek büyük kazanç elde edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe şarap içmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarap içmek sarhoş olmamak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında şişeden şarap içmek sorunlarının son bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şarap içmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir