AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sandalet görmek

Kahve falında beyaz sandalet görmek

Kahve falında beyaz sandalet görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sandalet gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara da girmemeye çalışın.

Kahve falında beyaz sandalet görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sandalet giymek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında yeşil sandalet görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah sandalet görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe sandalet giymek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuklu sandalet görmek o kimselerden menfaat göreceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sandalet görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir