AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sandalet giymek

Kahve falında beyaz sandalet giymek

Kahve falında beyaz sandalet giymek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sandalet giymek gördüyseniz:

  • Aslında yapmanız gereken,yeni hiçbir başlangıçla ilgilenmemek olacaktır.Hızlı düşünüp çabuk uygulamanız zaten size elde edebileceğiniz başarıları veriyor.

Kahve falında beyaz sandalet giymek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında pembe sandalet giymek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek işlerinin rast gideceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah sandalet giymek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sandalet görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sandalet görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında sandalet denemek ruhen rahatlığa erileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir