AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sandalet görmek

Kahve falında yeşil sandalet görmek

Kahve falında yeşil sandalet görmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sandalet gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında yeşil sandalet görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah sandalet görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı sandalet görmek çok güzel işlere gireceğine, güzelliklere rast gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında topuklu sandalet görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah sandalet giymek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe sandalet giymek canını sıkılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir