AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe sandalet giymek

Kahve falında pembe sandalet giymek

Kahve falında pembe sandalet giymek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rızkının çeşitleneceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe sandalet giymek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış anlamasınlar.

Kahve falında pembe sandalet giymek dertlerin bir anda sona ereceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek en gösterişli arabalara bineceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sandalet giymek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah sandalet giymek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz sandalet görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında topuklu sandalet görmek güçlendikçe güçleneceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil sandalet görmek geleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir