AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sandalet görmek

Kahve falında siyah sandalet görmek

Kahve falında siyah sandalet görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ele güne muhtaç olacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına delalet eder.

Kahve falında siyah sandalet gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah sandalet görmek kasasının ağırlaşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sandalet giymek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz sandalet görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı sandalet görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu sandalet görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalet giydiğini görmek nefsine yenileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe sandalet giymek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, düşmanlarını bile affedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalet ayakkabı giymek yapılan işte yalnız kalınacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir