AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, dertlerinin biteceğine, adının ülke dışında yayılacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı kadın görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz saçlı yaşlı adam görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz saçlı kadın görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadının kucağında bebek görmek iyi konumlara geleceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı bir kadını sırtında taşımak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadın el öpmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında zengin yaşlı kadın görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir