AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadını öldürmek

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında yaşlı kadın öldürmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında yaşlı kadının öldüğünü görmek daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı kadın öldüğünü görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının öldüğünü görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını öldürmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın eli görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı ölmüş kadın görmek şansın yaver gideceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı kadına çarpmak iş hayatında kendi işini kuracağına, yolunda giden hayatın bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir