AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı sabunla yıkamak

Kahve falında saçı sabunla yıkamak

Kahve falında saçı sabunla yıkamak rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Taraf tutarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak imkânlarının azalacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak dinine bağlı kalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak kimsenin arkasından konuşmayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sabunla saç yıkamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak anlaşmazlıkların biteceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında birini sabunla yıkamak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir