AnaSayfa / Genel / Kahve falında sabunla saçını yıkamak

Kahve falında sabunla saçını yıkamak

Kahve falında sabunla saçını yıkamak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak gördüyseniz:

  • İş ortamındaki anlaşmazlıklara gereğinden fazla takılmış durumdasınız.

Kahve falında sabunla saç yıkamak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sabunla saçını yıkamak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sabunla saç yıkamak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarını sabunla yıkamak güçsüz ve nefessiz kalacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı sabunla yıkamak yeni bir yol tutulacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını sabunla yıkamak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek belalara denk gelmeyeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir