AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabun vermek

Kahve falında beyaz sabun vermek

Kahve falında beyaz sabun vermek kafasındaki sorunları çözeceğine, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, vefa göstereceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sabun vermek gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve yeşil sabun görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sabun köpüğü görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak başarı elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabun vermek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında beyaz sabun görmek günah işleyeceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir