AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabun görmek

Kahve falında beyaz sabun görmek

Kahve falında beyaz sabun görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sabun gördüyseniz:

  • Her zaman başkalarını düşünerek davranmak kolay olmayabilir.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak kazancın az da olsa yitirileceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz sabun görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil beyaz sabun görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sabun yemek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz ve yeşil sabun görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sabun köpüğü görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir