AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sabun kalıbı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için yapacağınız jestler karşılıksız kalmayabilir.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sabun kalıbı görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Kahve falında kalıp sabun görmek malında azalmaya, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına inanılır.

Kahve falında kalıp sabunu görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kalıp sabun görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sabun kalıbı görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabun kalıpları görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kalıp sabun görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir