AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak yüzlerin asılacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı kişileri ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız, yanlış düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz sabunla yıkanmak kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sabun yemek içebileceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz sabunla çamaşır yıkamak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz sıvı sabun görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sabun görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil sabun görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kalıp sabun görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir