AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz porselen görmek

Kahve falında beyaz porselen görmek

Kahve falında beyaz porselen görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz porselen gördüyseniz:

  • Gerek sosyal, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında porselen beyaz tabak görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz porselen tabak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz porselen görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli porselen tabak görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında porselen görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında porselen kase görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli porselen tabak görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırık porselen tabak görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir