AnaSayfa / Genel / Kahve falında porselen görmek

Kahve falında porselen görmek

Kahve falında porselen görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında porselen gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Kahve falında porselen tepsi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen sürahi görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında porselen kase görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında porselen tabak aldığını görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına alamet eder.

Kahve falında porselen tabaklar görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında porselen süs görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Kahve falında porselen takımı görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, geçim derdinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında porselen almak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir