AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pantolon giymek

Kahve falında beyaz pantolon giymek

Kahve falında beyaz pantolon giymek kudret ve hikmet sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, gözyaşının kuruyacağına, zengin olunacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz pantolon giymek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, kindar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon giymek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pantolon giymek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Kahve falında dar kot pantolon giymek nasibin de kısmetlerin de artacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, mutluluktan havalara uçulacağına rivayet eder.

Kahve falında gri renk pantolon giymek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açık yeşil pantolon giymek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk pantolon giymek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir